Iedereen is welkom om te komen ontbijten en lunchen!


Bij MyHotel Meppel is iedereen welkom om te genieten van een heerlijk begin van de dag of een smakelijke middagpauze, zelfs zonder overnachting. En dat is nog maar het begin!

Deze zomer kun je ook komen dineren en we zijn druk bezig met de voorbereidingen van, hou je vast, Meppels exclusieve rooftopbar! Neem contact op en trakteer jezelf op een uitgebreid ontbijt of een heerlijke lunch in de serene sfeer van onze binnentuin.

Altijd mooi weer en een ontspannen sfeer


Onze centrale binnentuin is de plek waar al onze gasten, ondernemers en bewoners samenkomen.

Je kan altijd rekenen op goed weer en een ontspannen sfeer. Of je nu zin hebt in een een relaxte lunch, een drankje, even ontspannen, een beetje werken of gewoon even niets wilt doen – hier gebeurt het.

Schatten van Meppel


Tot de eigen dineropties van het restaurant beschikbaar zijn (en ook daarna), wijzen we je met plezier de weg naar de culinaire parels van Meppel.


Grand Café de Wheem

Internationale klassiekers met een eigen twist, gemaakt door een enthousiaste keukenbrigade. Met ruimte voor 110 gasten binnen en een fraai terras, is het dé plek voor warmte, kwaliteit en gezelligheid.

Ristorante La Gioia

Een stukje Italië midden in Meppel, met een menu vol traditionele gerechten bereid met passie. Of je nu verlangt naar pasta, pizza of een ander Italiaans meesterwerk, je proeft de liefde in elk gerecht.

Sukade

Proef de smaken van de wereld, verfijnd met eerlijke, lokale ingrediënten door chefkok Thomas van Mechelen. Gastvrouw-sommelier Joleen Dannenburg zorgt met haar team voor een onvergetelijke ervaring, van koffie tot vijfgangen diner.

Villa Kalkoven

Prachtig gelegen aan het water met een gezellig terras in een industrieel rijksmonument, biedt Villa Kalkoven speciale gerechten gemaakt van regionale, duurzame producten. Perfect voor zowel een intiem diner als voor grotere evenementen, inclusief bruiloften.

Binnenkort: De exclusieve rooftopbar van Meppel


Naar verwachting gaat in het najaar van 2024 onze rooftopbar open en geloof ons, dit wordt de plek die je niet wilt missen. Niet alleen biedt het een uniek, panoramisch uitzicht over Meppel, maar het zal ook de ideale locatie zijn voor een onvergetelijk avondje uit.

Denk aan exclusieve cocktails, live muziek onder de sterren en die ene speciale sfeer die alleen een rooftopbar kan bieden. Het wordt de perfecte plek voor zowel romantische avondjes uit als levendige bijeenkomsten met vrienden, waardoor elke gelegenheid bijzonder wordt.

Met de auto

Vlak langs de A32 en gratis parkeren

Met de trein

5 minuten lopen van station Meppel

Schiphol & Amsterdam

1,5 uur met de trein of auto

Neem contact op


Heb je vragen, zin in een ontbijt of lunch, of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een privédiner? Wat je vraag ook is, wij staan klaar om je te helpen.

Neem rechtstreeks contact met ons op via meppel@my-hotel.nl of gebruik het bijgevoegde formulier en wij zorgen ervoor dat je Meppel beleeft op een manier die je niet snel zult vergeten.

Contact Form
nl_NL