Gefaseerde opening van MyHotel Meppel!


We zijn blij je te mogen verwelkomen bij MyHotel! Onze gefaseerde opening betekent dat we steeds meer van het hotel zullen onthullen, met als doel jou een onvergetelijke ervaring te bieden.

Fase 1
26 april 2024

Opening MyHotel


26 april 2024 openen we onze deuren! Verheug je op een verblijf in een van onze kamers of suites, geniet van heerlijk ontbijt en lunch in onze splinternieuwe binnentuin, en maak volop gebruik van onze meeting- en kantoorfaciliteiten.

Houd er rekening mee dat er tijdens je verblijf nog werkzaamheden kunnen plaatsvinden en dat we onze service continu verbeteren. Werkzaamheden zijn beperkt tot 9:00-19:00 voor jouw comfort.

Fase 2
Zomer 2024

Dineren in onze binnentuin


Tegen de zomer van 2024 zullen we ons restaurant uitbreiden met smaakvolle dineropties zodat je ook kan genieten van een drankje of een uitgebreid diner in onze binnentuin!

We zijn dan nog wel bezig met de laatste hand leggen aan onze rooftopbar en gym, met werkzaamheden binnen dezelfde tijden om overlast te minimaliseren

Fase 3
Q4 2024 / Q1 2025

Rooftopbar & Gym


Aan het einde van het jaar is het zover: MyHotel zal volledig operationeel zijn, inclusief de opening van onze unieke rooftopbar en de state-of-the-art gym.

We verwachten dan geen tot weinig werkzaamheden meer, waardoor je volop kunt genieten van alles wat we te bieden hebben.

MyHotel Echten
Soon-ish

MyHotel Echten


Terwijl we nieuwe voorzieningen introduceren in Meppel, kijken we al vooruit naar onze volgende uitbreiding.

We zijn trots om aan te kondigen dat onze tweede MyHotel-locatie gepland staat op het prachtige landgoed ‘Huis te Echten’. Deze locatie wordt omgetoverd tot een luxe boetiekhotel waar alle diensten van MyOffice en MyHotel samenkomen. Maar daarover later meer.


Klaar voor de toekomst van MyHotel


Terwijl MyHotel stap voor stap zijn deuren opent, kijken we ernaar uit om samen met jou elke nieuwe faciliteit te verkennen. Bedankt voor je geduld en enthousiasme; jouw avontuur bij ons begint hier.

Begin aan je Meppel-avontuur


Heb je vragen over onze gefaseerde opening of wil je meer weten over wat je kunt verwachten tijdens je verblijf?

Neem rechtstreeks contact met ons op via meppel@my-hotel.nl of gebruik het bijgevoegde formulier en wij zorgen ervoor dat je Meppel beleeft op een manier die je niet snel zult vergeten.

Contact Form
nl_NL