Een thuis weg van huis in hartje Meppel


Op zoek naar een tijdelijke woning in Meppel? Wonen en werken in een andere stad? Dat is niet alleen mogelijk, dat kunnen we waarmaken!

Bij MyHotel bieden we ongeveer 30 gemeubileerde longstay-studio’s en suites aan, perfect voor je nieuwe tijdelijke thuis. Elk is zorgvuldig ontworpen om je langdurige verblijf zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken, of je nu voor een maand blijft of misschien zelfs langer. Wil je meer weten of een bezichtiging plannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Volledig verzorgd, zonder zorgen


Bij MyHotel geniet je van een zorgeloze verblijf met flexibele contracten vanaf slechts één maand. Onze all-in prijzen omvatten elektriciteit, water en internet, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is zonder onverwachte kosten.

Flexibele contracten

Kies voor gemak met onze contracten vanaf één maand, ideaal voor tijdelijke of langdurige behoeften.

All-in prijs

Geniet van een transparante prijsstelling met elektriciteit, water en internet inbegrepen, zonder verborgen kosten.

Volledig gemeubileerd

Elke studio is voorzien van luxe voorzieningen zoals een comfortabel bed, volledig uitgeruste keuken, en een moderne badkamer.

Hotel faciliteiten

Profiteer van onze hotelvoorzieningen, inclusief opties voor ontbijt, lunch en binnenkort ook diner en een gym.

Werken en meeten

Huur onze flexibele werkplekken en vergaderruimtes, perfect voor zowel individuele projecten als teamwerk.

Longstay studio

Vanaf € 895,- per maand


We hebben elke vierkante meter zo efficiënt mogelijk ingericht zodat je ruimte optimaal benut wordt. Je kijkt uit op het stadscentrum van Meppel of op onze splinternieuwe binnentuin.

1

20 m²

6 maanden

Prijzen variëren op basis van kamertype, verblijfsduur en beschikbaarheid

Werken en wonen onder één dak


Ben je een ondernemer die zoekt naar een naadloze integratie van werken en wonen, of heb je internationale collega’s die tijdelijk in Nederland zijn voor werk? Bij MyHotel bieden we de perfecte oplossing.

Combineer je comfortabele studio met een eigen of gedeeld kantoor en maximaliseer je productiviteit zonder in te leveren op levenskwaliteit. Onze flexibele kantooroplossingen zijn ideaal voor iedereen die professionele flexibiliteit nodig heeft en toch dicht bij hun tijdelijke thuis wil zijn. Ontdek hoe ons aanbod aan gepersonaliseerde werkruimtes je dagelijkse routine kan vereenvoudigen en je werkervaring kan verrijken.

Wat de eerste bewoners vinden


Ik had tijdelijk een plek nodig voordat mijn nieuwbouwwoning klaar was. MyHotel bood de perfecte oplossing met comfort en gemak, dicht bij alles wat ik nodig had.

Michiel

Toen ik voor een project van drie maanden uit het buitenland kwam, was MyHotel Meppel mijn thuisbasis. De faciliteiten en de centrale ligging maakten mijn verblijf zeer aangenaam.

Sofia

Vragen met antwoorden


Wat zijn de check-in en check-out tijden van MyHotel Meppel?

Je kunt in vrijwel alle gevallen inchecken om 15:00 uur. Uitchecken is standaard om 11:00. Indien beschikbaar, is het mogelijk om tegen betaling in te checken om 12:00 uur of laat uit te checken om 14:00 uur.

Is er 24/7 receptie aanwezig bij MyHotel Meppel?

Ja, er zal altijd iemand aanwezig zijn.

Serveren jullie ook lunch in het hotel?

Zeker! Vanaf 12:00 kun je gebruik maken van het lunch buffet.

Zijn huisdieren toegestaan bij MyHotel Meppel?

Geen huisdieren, maar wel geleide- en hulphonden.

Neem contact op en begin aan je Meppel-avontuur


Voel je vrij om te informeren naar onze prijzen, beschikbaarheid of andere speciale verzoeken die je hebt. We vertellen je graag alles wat je wil weten.

Neem rechtstreeks contact met ons op via meppel@my-hotel.nl of gebruik het bijgevoegde formulier en dan gaan we ons best doen om je zo snel mogelijk te beantwoorden. Tot snel!

Contact Form
nl_NL