Gemeubileerde
longstay studios

Een thuis weg van huis in hartje Meppel


Op zoek naar een tijdelijke woning in Meppel? Op jezelf wonen tijdens je studentenjaar? Dat kunnen we regelen!

Bij MyHotel hebben we zo’n 30 gemeubileerde longstay-studio’s en suites beschikbaar om je nieuwe tijdelijke thuis te worden. Elk ontworpen om jouw langere verblijf zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Of je nu blijft voor een maand of misschien zelfs tien. Wil je meer weten of een bezichtiging plannen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Volledig verzorgd, zonder zorgen


Wij nemen alles uit handen – van gordijnen en muren tot vloeren, alles wordt voor je geregeld. In de prijs zijn alle essentiële voorzieningen inbegrepen zoals elektriciteit, water en WiFi. Bovendien is je ruimte voorzien van moderne essentiële meubels, zodat je direct comfortabel kunt wonen.

Comfortabel bed

1-, 2-persoons boxpring of stapelbed

Knusse zithoek

Met tafel, stoelen en/of een bank

Luxe badkamer

Met heerlijke regendouche

Praktische keuken

Met o.a. koelkast én vaatwasser

Ruime opbergruimte

Voor al je kleding

Longstay studio

Vanaf € 895,- per maand


We hebben elke vierkante meter zo efficiënt mogelijk ingericht zodat je ruimte optimaal benut wordt. Je kijkt uit op het stadscentrum van Meppel of op onze splinternieuwe binnentuin.

1

20 m²

6 maanden

Prijzen variëren op basis van, kamertype, verblijfsduur en beschikbaarheid

Een thuisbasis voor (internationale) NHL Studenten


MyHotel Meppel ontvangt (internationale) NHL Stenden studenten met open armen!

In samenwerking met NHL Stenden bieden we niet alleen aantrekkelijke studententarieven, maar ook de mogelijkheid om gedurende je gehele studiejaar bij ons te verblijven. Zonder zorgen over huisvesting kun jij je volledig richten op je studie en het ontdekken van Meppel én omstreken.

Krijg een eerste indruk


We hebben al een aantal NHL-studenten van over de hele wereld kennis laten maken met onze longstay studios en ze zijn zo enthousiast en gastvrij geweest om een eerste indruk te geven van de ervaring.

Krijg een eerste indruk


We hebben al een aantal NHL-studenten van over de hele wereld kennis laten maken met onze longstay studios en ze zijn zo enthousiast en gastvrij geweest om een eerste indruk te geven van de ervaring.

De eerste bewoners


NHL-studenten van over de hele wereld hebben al de kans gehad om te verblijven in de longstay kamers van MyHotel. Hun enthousiasme is aanstekelijk en ze ervaren met volle teugen de luxe die ons hotel te bieden heeft.

Dit is mijn nieuwe hub voor zakelijke ontmoetingen en evenementen! Als ondernemer die de mogelijkheid kreeg om te proefslapen, ben ik onder de indruk van de zakelijke faciliteiten die het hotel biedt. Ik kijk uit naar de voltooiing van het hotel en de mogelijkheden die het zal bieden voor zakelijke samenwerkingen en netwerkevenementen.

Tim

Proefslaper Superior en huurder van MyOffice

De kamers zijn tot in de puntjes verzorgd en het personeel was zeer behulpzaam. Hoewel sommige delen van het hotel nog niet helemaal af zijn, doet dit niet af aan de algehele ervaring. We kijken uit naar de officiële opening en zijn ervan overtuigd dat MyHotel Meppel een nieuwe standaard zal zetten!

Marleen

Proefslaper Junior Suite

Een veelbelovend verblijf! Als een van de gelukkigen die mochten proefslapen in MyHotel Meppel, kan ik alleen maar lof uiten voor de ambiance en service. De kamers zijn prachtig ingericht en bieden een oase van rust te midden van de lopende bouwwerkzaamheden. Hoewel hier en daar nog wat finishing touches nodig zijn, is het duidelijk dat dit hotel een pareltje zal zijn zodra alles voltooid is.

Eva

Proefslaper Deluxe

Vragen met antwoorden


Wat zijn de check-in en check-out tijden van MyHotel Meppel?

Je kunt in vrijwel alle gevallen inchecken om 15:00 uur. Uitchecken is standaard om 11:00. Indien beschikbaar, is het mogelijk om tegen betaling in te checken om 12:00 uur of laat uit te checken om 14:00 uur.

Is er 24/7 receptie aanwezig bij MyHotel Meppel?

Ja, er zal altijd iemand aanwezig zijn.

Serveren jullie ook lunch in het hotel?

Zeker! Vanaf 12:00 kun je gebruik maken van het lunch buffet.

Zijn huisdieren toegestaan bij MyHotel Meppel?

Geen huisdieren, maar wel geleide- en hulphonden.

Efficiëntie in elke
vierkante meter


Standaard longstay-studio

vanaf € 895,-


We hebben elke vierkante meter zo efficiënt mogelijk ingericht zodat je ruimte optimaal benut wordt. Wil je liever een maatje groter of korter verblijven dan 6 maanden, dan is dat tegen meerprijs mogelijk!

1

20 m²

6 maanden

Prijzen variëren onder andere op basis van studentenkorting, verblijfsduur en beschikbaarheid

Neem contact op en begin aan je Meppel-avontuur


Voel je vrij om te informeren naar onze prijzen, kamerbeschikbaarheid, vergadervoorzieningen of andere speciale verzoeken die je hebt. We vertellen je graag alles wat je wil weten.

Neem rechtstreeks contact met ons op via meppel@my-hotel.nl of gebruik het bijgevoegde formulier en dan gaan we ons best doen om je zo snel mogelijk te beantwoorden. Tot snel!

Contact Form
nl_NL