Ontspannen werken en vergaderen in Meppel


MyHotel is meer dan alleen een plek om te overnachten. Als onderdeel van MyOffice bieden we je de perfecte harmonie tussen werk en ontspanning.

Of je nu een dag wilt flexwerken of een volledige ‘werkvakantie’ met je team plant, bij ons vind je alle faciliteiten die je nodig hebt.

Meetingrooms

Van 2 tot 20 personen

Flexplekken

In het hele hotel, inclusief je hotelkamer

Kantoorruimtes

In een gedeeld of privé kantoor

Meetingrooms voor elke gelegenheid


Plan je een teamretreat, brainstormsessie of werkweek? MyHotel is de ideale uitvalsbasis. Bij ons kun je terecht voor meetingrooms van 2 tot 20 personen die van alle gemakken zijn voorzien. Ideaal voor presentaties, workshops of teamoverleggen.

Onze ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technologie, bieden razendsnelle WiFi en onbeperkt koffie & thee. Of je nu een paar uurtjes nodig hebt of een hele dag, we staan voor je klaar.

Flexibel werken bij MyHotel Meppel


In elke hotelkamer vind je een knus bureau met stoel en razendsnelle WiFi, perfect om in alle rust met je laptop aan de slag te gaan.

Maar laat je zeker niet beperken tot alleen je kamer; onze openbare ruimte en prachtige binnentuin bieden inspirerende omgevingen die je werk een nieuwe motivatie geven. Waar je ook besluit te zitten, bij MyHotel werk je altijd in een ontspannen en stijlvolle setting.

De ideale werkplek tijdens je verblijf


Met MyDesk kun je een bureau huren in onze gedeelde kantoren, ideaal voor als je met maximaal 8 personen samen wilt werken. Elk bureau is uitgerust met een beeldscherm, muis en toetsenbord, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een productieve dag.

En voor die momenten dat je behoefte hebt aan privacy, kun je ook een eigen gemeubileerd kantoor huren, compleet met bureau en bureaustoel. Zo creëer je jouw perfecte werkomgeving, precies zoals jij die wilt, tijdens je verblijf bij ons.

Contact & Reserveringen


Geïnteresseerd in onze werkplekken, meetingrooms of heb je specifieke wensen? Welke vraag je ook hebt, je bent maar één stap verwijderd van antwoord.

Neem rechtstreeks contact met ons op via meppel@my-hotel.nl of gebruik het bijgevoegde formulier en wij zorgen ervoor dat je Meppel beleeft op een manier die je niet snel zult vergeten.

Contact Form
nl_NL